2009-01-20

Sänggavel

Jag har aldrig riktigt varit nöjd med vårat sovrum. När tapeten som jag suktat över under så lång tid äntligen hamnade på väggarna i sovrummet skulle det visa sig att den inte alls gjorde sig så som jag hoppats. En vacker tapet men alldeles för vit och kall för att göra sig i sovrummet. Så jag har kämpat med mysfaktorn i ett års tid. Dock känner jag mig lite splittrad med hur jag vill ha det. Jag vet i alla fall så mycket som att sänggaveln skall göras om så fort jag kan bestämma mig för vilken stil jag ska satsa på. Så tills jag får ett tecken...här kommer lite inspirerande sovrumsbilder.

Lappat?

Svulstigt?


Exotiskt?

Mönstrat?

Filt?

Bilderna kommer från www.livingetc.com

2 kommentarer:

  1. Just nu är jag nog inne på att göra något liknande den i filt. Någon som har något annat förslag?

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte det lappade var jättesnyggt!
    Tidigare år har jag aldrig haft en sänggavel men nu har jag vad som måste vara Sveriges vanligaste gavel - en Malm från IKEA.
    Men till nästa säng skulle jag absolut kunna tänka mig något i stil med det lappade - väldigt flott.

    På min tidigare dator hade jag en diger lista inredningsbloggar jag följde. Några dagligen och många sporadiskt. När datorn dog försvann också länkarna men några av dom jag dagligen kollar (och som är ganska lika sinsemellan men som också ligger väldigt nära min smak och stil) är:
    http://www.familyliving.se/bloggare/fingerspitzengefuhl/

    http://monstermonstret.blogspot.com/

    http://imolly.blogspot.com/

    http://emmas.blogg.se/

    SvaraRadera