2009-04-08

Inredningstrender.

Som sagt var, jag har varit på en liten inspirerande föreläsning. Det var butiken Dna i Göteborg som höll i taktpinnen och vi bjöds på lite rosa bubbel och söta kakor. Kvällens huvudattraktion var inredaren och stylisten Pernilla Åsberg. Hon skulle berätta lite om dagens största inredningstrender och hade kategoriserat dessa i fem; eco, maskulint, romantiskt, a budoir och lekfullt 80-tal. Alla kändes igen och man måste vara blind för att inte hitta referenser till ovanstående i verkliga livet. Eco-trenden med återvunna material och en tydlig koppling till naturen, det maskulina med svart och kromat, de romantiska blom-mönstren och den prunkande trädgården, a budoir med exklusiv sammet och siden och det lekfulla 80-talet med starka färger och det infantila. Hur som helst, vi fick se en hel drös av inspirerande bilder och det fanns något från varje stil som var tilltalande. Jag gillade eco- och a budoir-trenden bäst. Men vad fasiken, följer man bara hjärtat och plockar in sådan man gillar i sitt hem så blir det sällan fel. Oavsett och vilken stil det tillhör. Blandat är bäst helt enkelt!


Vilken bild som tillhör vilken stil får ni lista ut själv.

Foto;www.skonahem.se

2 kommentarer:

  1. Haha. Jag hann scrolla ner till fjärde bilden och tänka "Är detta hemma hos Elin? Jag hatar henne...". Fast så kom jag till femte och insåg att det var ett hopplock.

    Men du, snart får du berätta om ditt projekt. Jag dör av nyfikenhet...

    SvaraRadera
  2. Sara; I wish!
    Angående projektet så är det inte riktigt färdigt, mest för att jag inte är nöjd med resulatet so far...men vem vet, jag kanske får det färdig nu under påsken:) Lovar bilder i alla fall...

    SvaraRadera